- beleg : luxe King krab salade
- beleg : luxe tonijn salade
- beleg : Breydel ham salade
- tapas : Italia olijven mix
- tapas : koningsolijven
- eenden mousse Muscadet wijn
- eenden rilette
- wild pasteien
- bagnat broodjes wit of bruin
- doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
- Agnès Sorel soep ( 6 €/liter vers )
- allerlei diepvriessoepen ( op voorhand zelf aan te kopen, niet reserveerbaar )
- Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20,50 €)
- VOLZET Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen die je eventjes opwarmt (12 sec in microwave) (15 € / pp)
- Nieuwpoorts visbordje ( koud voorgerecht)(20,50 €)
- VOLZET Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp ) KEUZE KROKETJES OF GRATIN MEEDELEN
- VOLZET Gemarineerd everzwijn haasje (op lage temperatuur gegaard, super mals ) / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met shiitake / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp ) KEUZE KROKETJES OF GRATIN MEEDELEN
- Artisanale vol au vent van Belgische maïskip los ( 23,50 €/kg )
- veggie : luxe quiche met huisbereide dulce de membrillo / flespompoen / manchego / 2 soorten bleu kaas
- Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15,50 € / pp )(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )
- kaasbordje (5 super Belgische kaasjes )/ notenbrood / vijgenconfituur / goeie boter ( 15,50 € / pp )
*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )
*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.
*betalingen liefst met kaart.
*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of stuurt u ons gewoon een mailtje traiteurhaenebalcke@telenet.be ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)
*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apotheek)
*openingsuren feestdagen :
maandag 22/12 : 9:30u tot 19:00u
dinsdag 23/12 : 9:30u tot 19:00u
woensdag 24/12 12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )
donderdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )
vrijdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u ( dagschotels + terugname leeggoed)
zaterdag 27/12 : 9:30u tot 18:00u ( dagschotels + terugname leeggoed)
zondag 28/12 : gesloten tot en met maandag 05/01
dinsdag 06/01 : terug normale openingsuren