kijk iedere dag voor ons menu die steeds kan veranderen
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
luxe garnaalkroket
kaaskroket
verse kroketjes in DV
groene asperge soep
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
veggie vol au vent : chicken no chicken / paddenstoel soorten / saus / puree of los
Stoverij van varkenswangskes ( los )
Artisanale vol au vent van Belgische maïskip/ puree / slaatje
Artisanale vol au vent van Belgische maïskip
wereldkeuken: Marokkaanse tajine van kippendijen (mega smaak)- Mergueze en zachte kruidenmix / groentjes ( heel veel) en bataat
luxe vleeslasagne ( verse pasta / Bolognaise saus / 3 kazen / Breydelham / bechamelsaus )
ook diepvriesgerechten en soepen
aardbeikaasje
carré confituur
mémé’s rijstpap
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
luxe garnaalkroket
kaaskroket
volledig menu volgt
groene asperge soep
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
Artisanale vol au vent van Belgische maïskip
ook diepvriesgerechten en soepen
aardbeikaasje
chocomousse
carré confituur
mémé’s rijstpap
***
***
***
***
(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )
Alles kan afzonderlijk besteld worden
nu voorradig: doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes
nu voorradig: doos met 10 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
volledig menu volgt niet
diepvriesgerechten en soepen
carré confituur
mémé’s rijstpap
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
volledig menu volgt
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
diepvriesgerechten en soepen
carré confituur
mémé’s rijstpap
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
volledig menu volgt
waterzooi van vissoorten : vissoorten / groenten julienne / bio krieltjes
diepvriesgerechten en soepen
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
Gegrilde zalmfilet / Hollandaisesaus / groene asperges / zuiders gevuld trostomaatje /ovengebakken krieltjes ( 17,90 € pp )
waterzooi van vissoorten : vissoorten / groenten julienne / bio krieltjes
diepvriesgerechten en soepen
carré confituur
( beperkt voorbereiding 31/12 )
diepvriesgerechten en soepen
Oudejaarsavond 2024
***
***
***
***
(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )
Alles kan afzonderlijk besteld worden
*bestellingen noteren we graag vanaf nu.
*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )
*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.
*betalingen liefst met kaart.
*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of
stuurt u ons gewoon een mailtje traiteurhaenebalcke@telenet.be ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)
*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)
*openingsuren feestdagen :
maandag 23/12 : 9:30u tot 19:00u
dinsdag 24/12 12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )
woensdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )
donderdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u
vrijdag 27/12 : 9:30u tot 19:00u
zaterdag 28/12 : 9:30u tot 18:00u
maandag 30/12 : 9:30u tot 19:00u
dinsdag 31/12 12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )
woensdag 01/01 : gesloten tot en met maandag 06/01
dinsdag 07/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)
rillette d’oie
kalkoen paté
fazant pastei
eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )
uien konfijt
beleg : krab sla
beleg : tonijn sla
beleg : Breydel ham sla
beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla
nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant
koningsolijven
Italiaanse olijvenmix
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
volledig menu volgt niet
diepvriesgerechten en soepen
carré confituur
mémé’s rijstpap
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
bagnat broodje wit of meergranen
garnaalkroket
kaaskroket
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
diepvriesgerechten en soepen