Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

voorlopig weekmenu : zeker zijn van uw gerecht, bel ons en reserveer vanaf maandag 9:30 u

kijk iedere dag voor ons menu die steeds kan veranderen

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

luxe garnaalkroket

kaaskroket

verse kroketjes in DV

groene asperge soep

Tomatensoep ( 4,4 €/liter)

Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)

tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

veggie vol au vent :   chicken no chicken / paddenstoel soorten / saus / puree of los

Stoverij van varkenswangskes ( los )

Artisanale vol au vent van Belgische maïskip/ puree / slaatje

Artisanale vol au vent van Belgische maïskip

wereldkeuken: Marokkaanse tajine van kippendijen (mega smaak)- Mergueze  en zachte kruidenmix / groentjes ( heel veel) en bataat

luxe vleeslasagne ( verse pasta / Bolognaise saus / 3 kazen / Breydelham / bechamelsaus )

ook diepvriesgerechten en soepen

aardbeikaasje

carré confituur

mémé’s rijstpap

 

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

luxe garnaalkroket

kaaskroket

volledig menu volgt

groene asperge soep

Tomatensoep ( 4,4 €/liter)

Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)

tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

Artisanale vol au vent van Belgische maïskip

ook diepvriesgerechten en soepen

aardbeikaasje

chocomousse

carré confituur

mémé’s rijstpap

  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20 €)

***

  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)

***

  • VOLZET  Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20€)  VOLZET
  • VOLZET Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen ( eventjes opwarmen) (15€) VOLZET
  • vitello tonnato (kalfsvlees/tonijn/tonnato mayo/ruccola / kappers / kropsla crème) (15€)
  • Kaaskroket ( 2,5 €/stuk )
  • Garnaalkroket ( 5,5 €/stuk )

***

  • VOLZET Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 27 € / pp )  VOLZET

***

  • VOLZET Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15 € / pp ) VOLZET

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )

 

Alles kan afzonderlijk besteld worden

nu voorradig:  doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes

nu voorradig:  doos met 10 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

volledig menu volgt niet

diepvriesgerechten en soepen

carré confituur 

mémé’s rijstpap

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

volledig menu volgt

moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )

diepvriesgerechten en soepen

carré confituur 

mémé’s rijstpap

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

volledig menu volgt

waterzooi van vissoorten : vissoorten / groenten julienne / bio krieltjes 

diepvriesgerechten en soepen

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

Gegrilde zalmfilet / Hollandaisesaus / groene asperges / zuiders gevuld trostomaatje /ovengebakken krieltjes ( 17,90 € pp )

waterzooi van vissoorten : vissoorten / groenten julienne / bio krieltjes 

diepvriesgerechten en soepen

carré confituur

 

( beperkt voorbereiding 31/12 )

diepvriesgerechten en soepen

 

 

Oudejaarsavond 2024

  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20 €)

***

  • Asperge soep ( 6 €/liter)

***

  • VOLZET Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20€) VOLZET
  • Kaaskroket ( 2,5 €/stuk )
  • Garnaalkroket ( 5,5 €/stuk )

    ***

  • VOLZET Traag gegaard gemarineerd everzwijnfilet / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolselder-goeie boterpuree met porto bello en vleugje truffel of  6 kroketjes ( 27 € / pp ) VOLZET
  • VOLZET feest vol au vent van parelhoen vleugje truffel / bladerdeegkoekje / hotel witlofje /  boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / artisanale goeie boter puree  of  6 kroketjes ( 26 € / pp ) VOLZET

***

  • VOLZET Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15 € / pp ) VOLZET

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )

 

Alles kan afzonderlijk besteld worden

 

*bestellingen noteren we graag vanaf nu.

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het  menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of

 stuurt u ons gewoon een mailtje  traiteurhaenebalcke@telenet.be  ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)

*openingsuren feestdagen :

 maandag 23/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 24/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 donderdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u

 vrijdag 27/12 : 9:30u tot 19:00u

 zaterdag 28/12 : 9:30u tot 18:00u

 maandag 30/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 31/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 01/01 : gesloten tot en met maandag 06/01

 dinsdag 07/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)

 

 

 

 

rillette d’oie

kalkoen paté

fazant pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

beleg : Nieuwpoorts zeevruchten sla

nieuw : beleg : Thaise kip sla pikant

koningsolijven

Italiaanse olijvenmix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

volledig menu volgt niet

diepvriesgerechten en soepen

carré confituur 

mémé’s rijstpap

Tomatensoep ( 4,4 €/liter)

Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)

tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )

diepvriesgerechten en soepen