doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)
luxe kaaskroket
krab sla
tonijnsla
asperge pastei
kalkoen light pastei
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatensoep ( 4,4 €/liter) lactose en glutenvrij
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
Fricandon met kriekjes/boontjes/patatjes
huisbereide Zweedse gehaktballetjes (type Iekéja) / goeie boter puree / roomsaus / veenbessen
Gegrilde Maïskip filet / dragonsausje / jonge wortelpuree
Mémé’s rijstpap
aardbei kaasje
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C )
doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)
luxe kaaskroket
krab sla
tonijnsla
asperge pastei
kalkoen light pastei
courgetten kruidensoep
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatensoep ( 4,4 €/liter) lactose en glutenvrij
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
slaatje gerookte zalm
spaghetti carbonara mé nen oek af (spaghetti / spekjes / spinazie / Parmezaan
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
Fricandon met kriekjes/boontjes/patatjes
huisbereide Zweedse gehaktballetjes (type Iekéja) / goeie boter puree / roomsaus / veenbessen
Gegrilde Maïskip filet / dragonsausje / jonge wortelpuree
vis:Dorade royale/ Maltaise sausje/ groene asperges / preipatatjes
veggie : hartige taart : kruimeldeeg / oven gegrilde groentjes / ricotta / parmesan
Mémé’s rijstpap
aardbei kaasje
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C )
doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)
luxe kaaskroket
krab sla
tonijnsla
asperge pastei
kalkoen light pastei
courgetten kruidensoep
Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
Tomatensoep ( 4,4 €/liter) lactose en glutenvrij
Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
slaatje gerookte zalm
spaghetti carbonara mé nen oek af (spaghetti / spekjes / spinazie / Parmezaan
asperges op z’n Vlaams
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
Fricandon met kriekjes/boontjes/patatjes
pasta Napoli : penne pasta / tomatensaus / buffel mozzarella /Parmezaan
huisbereide Zweedse gehaktballetjes (type Iekéja) / goeie boter puree / roomsaus / veenbessen
Gegrilde Maïskip filet / dragonsausje / jonge wortelpuree
vis:Dorade royale/ Maltaise sausje/ groene asperges / preipatatjes
veggie : hartige taart : kruimeldeeg / oven gegrilde groentjes / ricotta / parmesan
Angus beef burger / spitskool / Cheddar kaas / krieltjes
Mémé’s rijstpap
aardbei kaasje
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C )
doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)
luxe kaaskroket
krab sla
tonijnsla
asperge pastei
kalkoen light pastei
courgetten kruidensoep
groene aspergesoep
spaghetti carbonara mé nen oek af (spaghetti / spekjes / spinazie / Parmezaan
asperges op z’n Vlaams
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
pasta Napoli : penne pasta / tomatensaus / buffel mozzarella /Parmezaan
huisbereide Zweedse gehaktballetjes (type Iekéja) / goeie boter puree / roomsaus / veenbessen
Gegrilde Maïskip filet / dragonsausje / jonge wortelpuree
vis:Dorade royale/ Maltaise sausje/ groene asperges / preipatatjes
veggie : hartige taart : kruimeldeeg / oven gegrilde groentjes / ricotta / parmesan
Angus beef burger / spitskool / Cheddar kaas / krieltjes
traag gegaard varkenshaasje / bearnaisesaus / groentemix / krieltjes brochette
filets van Bressehaantjes / asperges / krieltjes / portobello / sherry roomsausje
vol au vent van maïskip / puree / slaatje
vol au vent van maïskip per gewicht
Mémé’s rijstpap
aardbei kaasje
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C )