Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

voorlopig weekmenu : zeker zijn van uw gerecht, bel ons en reserveer vanaf maandag 9:30 u

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)

luxe kaaskroket 

krab sla

asperge-ham sla

tonijnsla

bloemkoolsoep

Tomatensoep ( 4,4 €/liter)

tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

kervelroomsoep (4,95 €/liter)

Kervelsoep ( 4,4 €/liter)

kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

slaatje Caesar

courgetten kruidensoep

slaatje gerookte zalm

LAATSTE MAAL DEZE “WINTERLENTE” :Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib / krielpatat

vol au vent van maïskip / puree / slaatje

vol au vent van maïskip per gewicht

stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree

stoverij van varkenswangen per gewicht 

kabeljauwhaas / geglaceerde asperges / karnemelk puree aardbei dessertje

Moussaka Akropolis : lamsgehakt / aubergines / tomaat / patat / béchamel saus

veggie asperge lasagne

chocomousse

verse fruitsla

aardbeikaasje

Mémé’s rijstpap

ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C  )

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)

luxe kaaskroket 

groene aspergesoep

LAATSTE MAAL DEZE “WINTERLENTE” : Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib /puree

asperges op z’n Vlaams :  witte asperges / bio eiermimosa / bio krielpatat / geklaarde boter

stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree

stoverij van varkenswangen per gewicht 

kabeljauwhaas / geglaceerde asperges / karnemelk puree aardbei dessertje

LAATSTE MAAL DEZE “WINTERLENTE” :Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib / krielpatat

vol au vent van maïskip / puree / slaatje

vol au vent van maïskip per gewicht

Corsica : planche de charcuterie Corse de montagne (Corsicaans charcuterie  bordje voor twee of één : Coppa , lonzu , saucisse , jambon cru , figatellu , broodje ) 

Corsica : cannelloni au Brocciu, blettes et menthe fraiche / salade mixte 

Corsica : stuffatu de veau aux olives ( stoverij van kalfsvlees / verse pasta )

Corsica : Fiadone (Fiadone is een Corsicaanse cheesecake zonder onderlaag, gemaakt van brocciu, suiker, citroenschil en eieren. )

chocomousse

Mémé’s rijstpap

ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C  )

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)

luxe kaaskroket 

krab sla

asperge-ham sla

tonijnsla

volgt

verse fruitsla

aardbei dessertje

Mémé’s rijstpap

ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C  )

zaterdag 11 mei af te halen