Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

weekmenu
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • bloemkool/broccoli/rucola soep
  • vol au vent van maïskip per gewicht
  •  
  • Mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • doos aperitiefhapjes !!!
  •  
  • mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • doos aperitiefhapjes !!!
  • Thaise soep
  • boerenworst / wortel-knolselder /  puree / bruine saus
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,5 €/liter)
  • maïskipfilet / druivensausje / puree / gemengd slaatje
  • orecchetti pasta / broccoli / kalfsgehakt / kalfsfond jus /parmesan ( gerecht uit Puglia : pure smaken )
  • broccoli / kalfsgehakt / kalfsfond saus per gewicht
  • veggie parel couscous / gegrilde groentjes / groentenburger
  • Mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  •  
  • mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • rode linzen – bataat soep
  • witloof soep
  • bloedworst / verse rode kool / puree
  • vis : Noorse skrei / witte wijn saus / goeie boter puree of krieltjes / prei / champignons
  • veggie ; gevulde porto bello en aubergine / puntpaprika saus
  • quiche ; spek / ajuin / prei / 3 kazen
  • quiche : zalm / broccoli / 3 kazen / shiitake 
  • moussaka Chios
  • cannelloni con carne : gehakt pasta / spinazie / ricotta / tomaatsaus
  •  
  • moussaka Chios
  • stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree
  • stoverij van varkenswangen per gewicht 
  • Witloofstoofpotje : gehaktballetjes / grondwitloof / puree
  • cannelloni con carne : gehakt /pasta / spinazie / ricotta / tomaatsaus
  • vis : Noorse skrei / witte wijn saus / goeie boter puree of krieltjes / prei / champignons
  • veggie ; gevulde porto bello en aubergine / puntpaprika saus
  • mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • doos aperitiefhapjes !!!
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • nieuw : RAMEN : een Japans gerecht op basis van soba noodles en miso / kip / groentjes
  • konijn / appelmoes / puree / bruin bier saus 
  • scampi diabolique : 7  grote wilde Argentijnse scampi’s / pasta / pittig sausje / Parmezaan kaas

  • vol au vent van maïskip per gewicht
  • stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree
  • stoverij van varkenswangen per gewicht 
  • cannelloni con carne : gehakt pasta / spinazie / ricotta / tomaatsaus
  • vis : Noorse skrei / witte wijn saus / goeie boter puree of krieltjes / prei / champignons
  • veggie ; gevulde porto bello en aubergine / puntpaprika saus
  • mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • VOORLOPIG
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • maïskip cocquelette Bordelaise / goeie boter puree / mini grondwitloof
  •  
  • mémé’s rijstpap
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )

Toggle Content

  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • valentijn doos oven aperitiefhapjes  7 stuks (ons geluksgetal , reeds 40 jaar gelukkig tezamen)
  • valentijn soepje  
  • valentijn zeevruchten cocktailtje
  • valentijn hoofdschotel vis : Noors gemengd vispannetje
  • valentijn hoofdschotel vlees : arctic food : rendier filet / cloudberry saus / porto Bello / knolselder puree
  • valentijn hoofdschotel vlees : osso bucco Milanese van varkenswangen  
  • valentijn dessert : 
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )

Traiteur
Haenebalcke

Waar u tijd en kwaliteit kan kopen

Openingsuren

Informatie

Copyright 2022 Traiteur Haenebalcke. All rights reserved. Powered by Twentythree