Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

weekmenu
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  •  
  • aardbeidessertje
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  •  
  •  
  • aardbei kaasje
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  • Filips beste Retsina wijn passend bij Griekse gerechten: Malamatina ( droge witte wijn met heel genuanceerde hars toets ) 
  •  
  •  
  • aardbei dessertje
  • carré confituur
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • doos aperitiefhapjes !!!
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  •  
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  • Filips beste Retsina wijn passend bij Griekse gerechten: Malamatina ( droge witte wijn met heel genuanceerde hars toets ) 
  •  
  •  
  • mémé’s rijstpap
  • aardbeidessertje
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • doos aperitiefhapjes !!! 20 stuks
  • waterkerssoep ( vol van bètacaroteen : goede werking van je ogen en het gezond houden van je huid.)
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,5 €/liter)
  • bloemkoolsoep
  • kalkoenfilet / waterkers puree / / bruine saus / gegrilde bloemkool
  • zalmfilet Hollandaise / ovenkrieltjes / asperges
  • stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree of krieltjes
  • stoverij van varkenswangen per gewicht 
  • vol au vent van maïskip / puree / slaatje /namiddag
  • vol au vent van maïskip per gewicht / namiddag 
  • slaatje caesar
  • slaatje pasta / ham
  • slaatje gekookte zalm / steurgarnaal
  • luxe vleeslasagne ( gehakt / veel groentjes / tomatensaus / Breydelham / 3 soorten kaas / bechamelsaus )
  • spaghetti bolognaise
  • Bolognaise saus extra ; gehakt / veel groentjes / tomatensaus
  • blinde vink kip / andijvie in kaassaus / puree
  • zoete rosé pitloze druiven
  • mémé’s rijstpap
  • aardbeidessertje
  • carré confituur
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
  • doos aperitiefhapjes !!! 20 stuks of 10 stuks
  • luxe garnaalkroket
  • luxe kaaskroket
  • rilette van eend
  • aspergesoep
  • Moussaka Akropolis : lamsgehakt / aubergines / courgette / tomaat / patat / béchamel saus
  • konijn :  bil of bil en rugstuk/ appelmoes / puree / bruin bier saus 
  • zalmfilet Hollandaise / ovenkrieltjes / asperges
  • asperges op z’n Vlaams
  • stoverij van varkenswangen /appelmoes / puree
  • stoverij van varkenswangen per gewicht 
  • vol au vent van maïskip / puree / slaatje
  • vol au vent van maïskip per gewicht
  • mémé’s rijstpap
  • chocomousse
  • carré confituur
  • aardbeidessertje
  • ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C  )
  • Luxe Paella Filipe ; (rijst / varkenshaas / chorizo / kip / scampi / filet rouget / inktvis / mossel / paprika / boon / erwt / ajuin / huisbereide paella bouillon )
  • Kalfstong in Madeira saus / puree

Toggle Content

Traiteur
Haenebalcke

Waar u tijd en kwaliteit kan kopen

Openingsuren

Informatie

Copyright 2022 Traiteur Haenebalcke. All rights reserved. Powered by Twentythree