Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

weekmenu : zeker zijn van uw gerecht, bel ons en reserveer
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • binnenkort veggie doos met 12 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • fazant pastei
  • eendenmousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • minestrone soep
  • kabeljauwfilet Florentinne (15,50€)
  • Italiaanse fricandetti/fijne spaghetti/basilicumpesto /tomaat/buffel mozzarella /Parmezaan
  • zalmfilet Hollandaise saus/ ovenkrieltjes / groentjes mix
  • traag gegaard varkenshaasje / peper – of bearnaisesaus / 2 witlofjes   / gratin dauphinois
  • chocomousse
  • rijstpap
  • aardbeidessertje
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • fazant pastei
  • eendenmousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • kervelroomsoep (4,95 €/liter)
  • Kervelsoep ( 4,4 €/liter)
  • kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • mediterrane tagliatelle
  • Parmentier van gehakt / broccoli / schijfjes patat
  • stoofpotje van maïskipfilet / witloof / patatjes / Marsala wijnsaus
  • Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib / krielpatat
  • aardbeidessertje
  • mémé’s  rijstpap 
  • diepvriesgerechten en soepen
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • fazant pastei
  • eendenmousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • champignon soep
  • Kervelsoep ( 4,4 €/liter)
  • kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • mediterrane tagliatelle
  • blinde vink / spruitjes / puree
  • spruitjes los
  • pasta Napoli : gehaktballetjes / pasta / mozzarella
  • stoofpotje van maïskipfilet / witloof / patatjes / Marsala wijnsaus 2
  • veggie lasagne : verse pasta / rijke groentensaus / groene kruiden kaassaus
  • Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib / krielpatat 2
  • aardbeidessertje
  • mémé’s  rijstpap
  • diepvriesgerechten en soepen
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • fazant pastei
  • eendenmousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • schartong de luxe
  • veggie lasagne : verse pasta / rijke groentensaus / groene kruiden kaassaus
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  • Kalkoenbrochette met basmati rijst / worteltjes / curry- kokossaus
  •  
  • mémé’s  rijstpap
  • aardbeidessertje
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • binnenkort veggie doos met 12 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • eendenmousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • erwtensoep
  • tartiflette  de Savoie ( nieuw recept)/ slaatje
  • Italiaanse hamburgertjes / osso bucco saus met groentjes / verse spaghetti pasta
  • Moussaka Akropolis : lamsgehakt / aubergines / courgette / tomaat / patat / béchamel saus
  •  
  • chocomousse
  • mémé’s  rijstpap
  • diepvriesgerechten en soepen
  • ovenhapjes : hartige soesjes met 3 soorten kaas
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • binnenkort veggie doos met 12 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes 
  • luxe garnaal en kaaskroket
  • ree pastei
  • haas pastei
  • fazant pastei
  • eenden mousse met Muscadet
  • rilette van gans
  • uienconfituur 
  • luxe filet van hert, gebraiseerd grondwitlof, boontjes,  Coxappeltje met veenbessen, opgevulde patat (22€/pp) 
  • Moussaka Akropolis : lamsgehakt / aubergines / courgette / tomaat / patat / béchamel saus
  • Gense utsepot ( e kortlette / ne wust / rebbekes / 7 soorte groensels / patatte)
  •  
  • mémé’s  rijstpap
  • aardbeidessertje

 

Kerstavond en kerstdag menu  2023

 ***   Aperitiefhapjes   ***

  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (19 €)

***   artisanale soep vers  ***

  • bospaddenstoelensoep / truffel / Porto ( 7,50 €/liter)
  • ***   artisanale soep diepvries  ***

    • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)
    • aspergeroomsoepje ( 6 €/liter)
    • courgetten kruidenkaas soep ( 5,50 €/liter)
    • onze luxe kippensoep met toverkracht (7,90  €/liter) 
    • Thaise soep ( 6 €/liter )
    • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
    • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
    • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)

***   voorgerechten   ***

  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (19,50€)  VOLZET
  • Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen ( eventjes opwarmen) (15€)
  • Kaaskroket ( 2 € )
  • Garnaalkroket (min 40% garnaal) ( 4,4 € )

 

***   hoofdgerecht   ***   VOLZET !

  • Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 25 € / pp )

***   nagerecht   ***

  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 12 € / pp )

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculaas )

 

*bestellingen noteren we graag vanaf nu.

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*opgewarmd afhalen kan, + 15%. Verhuur warm houd toestel : 10€

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het kerstavond menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)

*openingsuren feestdagen :

 

 zaterdag 23/12 : 9:30u tot 18:00u

 zondag 24/12  12:00u – 16:00u ( afhalen gerechten )

 maandag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 dinsdag 26/12 : gesloten

 woensdag 27/12 : gesloten

 donderdag 28/12 : 9:30u tot 19:00u

 vrijdag 29/12 : 9:30u tot 19:00u

 zaterdag 30/12 : 9:30u tot 18:00u

 zondag 31/12  12:00u – 16:00u ( afhalen gerechten )

 maandag 01/01 : gesloten

 dinsdag 02/01 : gesloten

 woensdag 03/01 : gesloten

 donderdag 04/01 : gesloten

 vrijdag 05/01 : gesloten

 zaterdag 06/0112 : gesloten

 zondag 07/01  : gesloten

 maandag 08/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)

 

 

 

***   Aperitiefhapjes   ***

  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (19 €)

***   artisanale soep vers  ***

  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)

***   artisanale soep diepvries  ***

  • aspergeroomsoepje ( 6 €/liter)
  • courgetten kruidenkaas soep ( 5,50 €/liter)
  • kervelroomsoep (4,95 €/liter)
  • Kervelsoep ( 4,4 €/liter)
  • kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • witloofsoep ( 4,4 €/liter) grondwitloofsoep ( 5,50€/liter)
  • waterkerssoep ( vol van bètacaroteen : goede werking van je ogen en het gezond houden van je huid. 6 €/liter)

***   voorgerechten   ***

  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (19,50€)
  • Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen ( eventjes opwarmen) (15€)
  • Kaaskroket ( 2 € )
  • Garnaalkroket (min 40% garnaal) ( 4,4 € )

 

***   hoofdgerecht   ***

  • Traag gegaard varkenshaasje / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 25 € / pp )
  • feest vol au vent van parelhoen vleugje truffel /bladerdeegkoekje /  shiitake / hotel witlofje /  boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / artisanale goeie boter puree  of  6 kroketjes ( 24 € / pp )
  • luxe feest koude schotel : één bord met  vis en één bord met vlees ( 30 € / pp )
    • zalmfilet/steurgarnaal / groene asperge / kruidendressing
    • Argentijnse zee scampi / mango / sweet chili / rucola / taugé 
    • Noordzee garnalen / gemarineerde kerstomaatjes / Berloumi / pannacotta van basilicum 
    • gerookte zalm / kwarteleitjes / bislookdressing 
    • carpaccio van St Jacobsvrucht / crème van gerookte paling / sojadressing / radijs / rode steurkaviaar
    • carpaccio van Agnes beef 
    • gekonfijte eendenbout / pompoencrème / speculaas crumble
    • Thaïse kip / Chinese kool / sesam-chili dressing
    • tarte tatin van appel / créme van zwarte pens / mousse van eend / gerookte eendenborst
    • oven gegrilde groentjes : pompoen / pastinaak / bataat / aubergine / bio kriel
    • broodje en botertje

***   nagerecht   ***

  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 12 € / pp )

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )

 

 

*bestellingen noteren we graag vanaf nu.

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*opgewarmd afhalen kan, + 15%. Verhuur warm houd toestel : 10€

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het kerstavond menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of

 stuurt u ons gewoon een mailtje  traiteurhaenebalcke@telenet.be  ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)

*openingsuren feestdagen :

 zaterdag 23/12 : 9:30u tot 18:00u

 zondag 24/12  12:00u – 16:00u ( afhalen gerechten )

 maandag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 dinsdag 26/12 : gesloten

 woensdag 27/12 : gesloten

 donderdag 28/12 : 9:30u tot 19:00u

 vrijdag 29/12 : 9:30u tot 19:00u

 zaterdag 30/12 : 9:30u tot 18:00u

 zondag 31/12  12:00u – 16:00u ( afhalen gerechten )

 maandag 01/01 : gesloten

 dinsdag 02/01 : gesloten

 woensdag 03/01 : gesloten

 donderdag 04/01 : gesloten

 vrijdag 05/01 : gesloten

 zaterdag 06/0112 : gesloten

 zondag 07/01  : gesloten

 maandag 08/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)