zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
luxe garnaalkroket
luxe kaaskroket
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
Filips beste Retsina wijn passend bij Griekse gerechten: Malamatina ( droge witte wijn met heel genuanceerde hars toets )
aardbei dessertje
carré confituur
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18°C )
zeker zijn van uw gerecht: bestel telefonisch (geen bericht inspreken )
doos aperitiefhapjes !!!
luxe garnaalkroket
luxe kaaskroket
moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
Filips beste Retsina wijn passend bij Griekse gerechten: Malamatina ( droge witte wijn met heel genuanceerde hars toets )
mémé’s rijstpap
aardbeidessertje
ALLERLEI DIEPVRIESGERECHTEN EN – SOEPEN VOOR IN UW DIEPVRIES ( -18*C )