Catering
Suggestie lijst

Gans het jaar door

Catering
Suggestie lijst

VOOR FEESTJES BIJ U THUIS vanaf 8 pers.

gerechten gemakkelijk zelf op te warmen en eventueel warm te houden in onze bain marie (te huur 10€) gerechten warm af te halen ( + 30 % ) 

Foto1
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (19 €)
  • kan ook gebruikt worden als avondmaal voor 2 personen
  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)
  • ajuinsoep ( 4,4 € /liter)
  • aspergeroomsoepje ( 6 €/liter)
  • asperge – kervel soep ( 5,50€ / liter )
  • bataat rode linzen soep (4,4 €/liter)
  • bospaddenstoelensoep ( 6 €/liter)
  • champignonsoep ( 4,95 €/liter)
  • dubarry soep ( 4,95 €/liter)
  • extra kippensoep met toverkracht (6,90  €/liter)
  • erwtensoep ( 4,4 €/liter )
  • frans kruidensoepje (6 €/liter)
  • kervelroomsoep (4,95 €/liter)
  • Kervelsoep ( 4,4 €/liter)
  • kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,5 €/liter)
  • minestronesoep (6 €/liter)
  • oosterse venkel courgetten soep (4,4€/liter)
  • pompoensoep (4,4 €/liter)
  • preisoep ( 4,4 €/liter)
  • Singaporese laksa ( soep) met mihoen, kokos en wilde zee scampi’s (15 €pp)
  • Thaise soep ( 6 €/liter )
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • Toscaanse soep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,5 €/liter)
  • witloofsoep ( 4,4 €/liter) grondwitloofsoep ( 4,95€/liter)
  • oosterse wortelsoep ( 4,4 €/liter)
  • waterkerssoep ( 6 €/liter)
  • venkel preisoep ( 4,4 €/liter)
  • carpaccio van Black Angus beef (13,50 €)
  • St Jacobsschelp ; 3 verse coquilles / groentjes / garnaal / witte wijnsaus ( 16€/stuk) 
  • luxe garnaalkroket ( 4,40 € )
  • luxe kaaskroket ( 2 € )
  • duo van gevulde portobello & gevulde aubergines/zachte geitenkaas/ricotta/zontomaat/risone ( 19,90 €/kg )
  • oven gegrilde groenten lasagne / 3 kazen ( 22€/kg )
  • volle grondasperges op z’n Vlaams : asperges / bio eiermimosa / bio krielpatat / geklaarde boter ( 13,90 € pp ) seizoen
  • nomadische saffraan tagliatelle met specerijen boter & pittige veggie balletjes (8,80/€pp)
  • pilav met tomatensalsa, tuinkruiden en gegrilde haloumi (8,30/€pp)
  • linzenschotel parmentier (15,70/€pp)
  • canelloni aux brocciu (seizoen) (12/€pp)
  • canelloni met ricotta en spinazie (12/€pp)
  • Griekse sla met tzaziki (15,50 €/kg)
  • vegetarische pastaschotel (15,50 €/kg)
  • chili sin carne met basmatierijst (7.90€/pp)
  • veggie moussaka; (19,50 €/ kg)
  • quiche oven gegrilde groenten / 3 kazen (22,50€/kg)
  • Viswaterzooi : markt verse vis volgens vers aanvoer, krielpatatjes, julienne van groentjes in romig Chardonnay sausje (21€/pp)
  • Gegrilde zalmfilet / Hollandaisesaus / groente mix /ovengebakken krieltjes ( 15,90 € pp )
  • zalmlasagne : Noorse zalmfilet / verse pasta / broccoli / champignons /witte wijn saus / 3 kazen (24,50 €/kg)
  • Paella van de chef (25 €/kg)vanaf 8 personen
  • paling op Annekes wijze (wittewijnsaus en garnaaltjes)( 29 €)
  • paling in ’t groen (29 €)
  • bouillabaisse Corse ( 25 €/pp)
  • scampi diabolique ; 7 reuze wilde Argentijnse scampi’s / fetuccino pasta / pitige tomatensaus / parmezaan ( 15,90€/pp)
  • quiche zalm ; zalm / witte en groene asperges / lentegroentjes ( 27,50€/kg)
  • 5 St Jacobsnootjes / boschampignons / truffelroomsaus / parmegiano reggiano/ fettucino pasta (22,90€/pp)seizoen
  • luxe ragout van hert, gebraiseerd grondwitlof, boontjes, savooi met spek, Coxappeltje met veenbessen, gratin dauphinois (22€/pp) seizoen
  • luxe ragout van hert ( 35 €/kg ) seizoen
  • Gemarineerd everzwijn haasje (op lage temperatuur gegaard) / wildsaus / hotel witlof / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met shiitake /gratin dauphinois of 6 kroketjes) ( 20 € / pp ) seizoen
  • ARCTIC FOOD : rendierfilet / cloud berry roomsaus / knolselder puree / porto bello ( 27,50 € pp)
  • moussaka “ Chios “ : patat / courgette / tomaat / runds-varken gehakt / 3 kazen (17,5 €/kg )
  • moussaka “ Acropolis “ : patat / courgette / aubergine / tomaat / lamsgehakt / bechamel saus ( 21 €/kg )
  • luxe vleeslasagne van de chef  (9,90 €/pp)
  • kalfstong in Madeira saus met goeie boter pure (14,50 €/pp)
  • ossobucco alla Milanese / verse pasta (16,50 €/pp)
  • zacht gegaard konijn in bruine Leffe , verse appelmoes, pruimen, puree ( 16€/pp )
  • Corsicaans bereid konijn / sausje van rosé wijn / maquiskruiden / zuiderse groenten / krieltjes of fetuccino (18€/pp)
  • stoverij van varkenswangen met Leffe bruin (22,50 €/kg)
  • kalfsblanket (22,5 €/kg)
  • bolognaise saus van ’t huis (15 €/kg)
  • KIDS balletjes in tomatensaus (13,90€/kg)
  • tartiflette de Savoie : patat / spek / ajuin / Reblechon kaas (25,5€/kg) seizoen
  • Champagne zuurkool / krielpatat / Poolse worst / Weense worst / Kassler gebraad / Breydelspek (10,50 €/pp)
  • Goeie boter puree ( 11€/kg )
  • Losse groentjes ( 15€/kg )
  • Mechelse koekoek filets gefarceerd met groentjes en gevogeltefarce/ portosaus / groenten / aardappelkrans (16,5€/pp)
  • Gentse waterzooi van maïskip (15.70 pp€)
  • vol au vent van maïskip ( 19,90 €/kg )
  • Goeie boter puree ( 9,90€/kg )
  • Losse groentjes ( 15 €/kg )
  • Thaise soep ( 4,5 €/liter )
  • Singaporese laksa ( soep) met mihoen / tamarinde / kokos / wilde Argentijnse  zee scampi’s (14,50€/pp)
  • Maïskip brochette / basmati rijst / jonge wortel / huisbereide currykruiden kokos saus (9,50€/pp)
  • canelloni aux brocciu (seizoen) (12/€pp)
  • petite marmitte bouillabaisse Corse ( 25 €/pp)
  • Corsicaans bereid konijn / sausje van rosé wijn / maquiskruiden / zuiderse groenten / krieltjes of fetuccino (18€/pp)
  • Corsicaanse spaghettisaus (camping Tuani): rundsgehakt / groenten / Corsicaanse kruidenmix ( 15€/kg)
  • Corsicaanse spaghetti (camping Tuani): pasta / rundsgehakt / groenten / Corsicaanse kruidenmix / parmegiano reggiano( 7,90€/pp)
  • Zalmfilet/groene kruidendressing/Bretoense steurgarnalen/Thaise asperges
  • Gerookte zalm / bio eitjes / tuinkruiden / mesclun / kruidendressing
  • Wilde Argentijnse scampi/mango/sweet chili/rucolla/taugé
  • Pastek / fetta / basilicumolie
  • Gegrilde st Jacobsnootjes/crème van gerookte paling/bieslook/soja dressing
  • Carpaccio van Angus beef/Italiaanse garnituren
  • Gegrilde Maïskippenfilet op z’n Thaïs/ Chinese kool/mini komkommer/sesam/chili/soja
  • Oven geroosterde bio krieltjes / groene en witte asperges / jalapêno salsa
  • Gemarineerde tomatenrassen / Halloumi
  • Verse pasta/basilicum pesto/ buffelmozzarella /Spaanse Iberische ham / zongedroogde kerstomaat
  • ( 32,5 € pp / vanaf 30 personen / salades kunnen licht wijzigen volgens vers aanbod van het seizoen)
  • 3 zoete zaligheden in feestkleedje ( 10 € / pp ) crème brûlée / chocolademousse met advocaat / Tiramisu met bosvruchten
  • uitgebreid assortiment wijnen
  • allen geselecteerd door Filip (maître sommelier des vins de France )

Ook een passend wijntje is mogelijk, geselecteerd door Filip.
( maître sommelier des vins de France )

Traiteur
Haenebalcke

Waar u tijd en kwaliteit kan kopen

Openingsuren

Informatie

Copyright 2022 Traiteur Haenebalcke. All rights reserved. Powered by Twentythree