Catering
Suggestie lijst

Gans het jaar door

Catering
Suggestie lijst

VOOR FEESTJES BIJ U THUIS vanaf 8 pers.

gerechten gemakkelijk zelf op te warmen en eventueel warm te houden in onze bain marie (te huur 10€) gerechten warm af te halen ( + 15 % ) 

onze gerechten zijn  (h)eerlijk huisbereid met verse ingrediënten en dit doen we sedert 1993 met de nodige expertise .

Foto1
  • doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)
  • doos met 10 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (11 €)
  • kan ook gebruikt worden als avondmaal voor 2 personen
  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)
  • ajuinsoep ( 4,4 € /liter)
  • aspergeroomsoepje ( 6 €/liter)
  • asperge – kervel soep ( 5,50€ / liter )
  • bataat rode linzen soep (4,4 €/liter)
  • bospaddenstoelensoep / truffel / Porto ( 7,50 €/liter)
  • champignonsoep ( 4,95 €/liter)
  • courgetten kruidenkaas soep ( 5,50 €/liter)
  • onze dubarry variant soep: bloemkool/broccoli/rucola  ( 4,95 €/liter)
  • onze luxe kippensoep met toverkracht (7,90  €/liter) 
  • erwtensoep ( 4,4 €/liter )
  • frans kruidensoepje (6 €/liter)
  • kervelroomsoep (4,95 €/liter)
  • Kervelsoep ( 4,4 €/liter)
  • kervelsoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • minestronesoep (6 €/liter)
  • oosterse venkel courgetten soep (4,95€/liter)
  • pompoensoep (4,4 €/liter)
  • preisoep ( 4,4 €/liter)
  • Thaise soep ( 6 €/liter )
  • Tomatensoep ( 4,4 €/liter)
  • Tomatenroomsoep ( 4,95 €/liter)
  • Toscaanse soep ( 4,95 €/liter)
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter)
  • witloofsoep ( 4,4 €/liter) grondwitloofsoep ( 5,50€/liter)
  • oosterse wortelsoep ( 4,4 €/liter)
  • vergeten groentesoep ( 5,50€/liter)
  • venkel preisoep ( 4,95 €/liter)
  • waterkerssoep ( vol van bètacaroteen : goede werking van je ogen en het gezond houden van je huid. 6 €/liter)
  • Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen ( eventjes opwarmen) (13,50 €)
  • vitello tonnato uit Piemonte ( 14,50€/pp)
  • St Jacobsschelp ; 3 verse coquilles / groentjes / garnaal / witte wijnsaus ( 20€/stuk) seizoen
  • luxe garnaalkroket ( 5,50 € ) wordt voorlopig niet gemaakt
  • luxe kaaskroket ( 2,5 € )
  • al deze gerechten zijn met verse ingrediënten
  • duo van gevulde portobello & gevulde aubergines/zachte geitenkaas/ricotta/zontomaat/risone ( 19,90 €/kg )
  • oven gegrilde groenten lasagne / 3 kazen ( 25 €/kg )
  • volle grondasperges op z’n Vlaams : asperges / bio eiermimosa / bio krielpatat / geklaarde goeie boter ( 16,90 € pp ) seizoen
  • nomadische saffraan tagliatelle met specerijen boter & pittige veggie balletjes en Berloumi (11,90/€pp)
  • pilav met tomatensalsa, tuinkruiden en gegrilde Berloumi (9,30/€pp)
  • linzenschotel parmentier (16,70/€pp)
  • canelloni aux brocciu (seizoen) (12/€pp)
  • canelloni met ricotta en spinazie (9,90€pp 3 rollen, 12,90€pp 4 rollen)
  • Griekse sla met tzaziki (15,50 €/kg)
  • vegetarische pastaschotel (15,50 €/kg)
  • chili sin carne met basmatierijst (9.90€/pp)
  • veggie moussaka; (22,50 €/ kg)
  • quiche oven gegrilde groenten / 3 kazen (25,50€/kg)
  • Viswaterzooi : markt verse vis volgens vers aanvoer, krielpatatjes, julienne van groentjes in romig Chardonnay sausje (25€/pp)
  • Gegrilde zalmfilet / Hollandaisesaus / groene asperges / zuiders gevuld trostomaatje /ovengebakken krieltjes ( 17,90 € pp )
  • zalmlasagne : Noorse zalmfilet / verse pasta / broccoli / champignons /witte wijn saus / 3 kazen (27,70 €/kg)
  • Luxe Paella Filipe ;

    (rijst / varkenshaas / chorizo / kip / scampi / filet rouget / inktvis / mossel / paprika / boon / erwt / ajuin / huisbereide paella bouillon)

    (25 €/kg)vanaf 8 personen 

  • bouillabaisse Corse ( 25 €/pp)
  • scampi diabolique ; 7 reuze wilde Argentijnse scampi’s / fetuccino pasta / pitige tomatensaus / parmezaan ( 16,70€/pp)
  • quiche zalm ; zalm / witte en groene asperges / lentegroentjes ( 27,50€/kg)
  • 4 St Jacobsnootjes / boschampignons / truffelroomsaus / parmegiano reggiano/ fettucino pasta (22€/pp)seizoen
  • luxe ragout van hert, gebraiseerd grondwitlof, boontjes, savooi met spek, Coxappeltje met veenbessen, gratin dauphinois (25€/pp) seizoen
  • luxe ragout van hert ( 39 €/kg ) seizoen
  • Gemarineerd everzwijn haasje (op lage temperatuur gegaard) / wildsaus / hotel witlof / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met shiitake /gratin dauphinois of 6 kroketjes) ( 24 € / pp ) seizoen
  • ARCTIC FOOD : rendierfilet / cloud berry roomsaus / knolselder puree / porto bello ( 30 € pp)
  • ONZE TOPPER : moussaka “ Chios “ : patat / courgette / tomaat / runds-varken gehakt / 3 kazen (19,70 €/kg )
  • moussaka “ Acropolis “ : patat / courgette / aubergine / tomaat / lamsgehakt / bechamel saus ( 25 €/kg )
  • kalfstong in Madeira saus met goeie boter pure (16,50 €/pp)
  • ossobucco van melkkalf alla Milanese / verse pasta (19,90 €/pp)
  • Corsicaans bereid konijn / sausje van rosé wijn / maquiskruiden / zuiderse groenten / krieltjes of fetuccino (25€/pp)
  • stoverij van varkenswangen met Leffe bruin (23,50 €/kg)
  • kalfsblanket (25,5 €/kg)
  • luxe bolognaise saus van ’t huis (16 €/kg)
  • luxe vleeslasagne ( runds-varken gehakt / veel groentjes / tomatensaus / Breydelham / 3 soorten kaas / bechamelsaus ) ( 11€/pp)
  • KIDS balletjes in tomatensaus (13,90€/kg)
  • tartiflette de Savoie : patat / spek / ajuin / Reblechon kaas (25,5€/kg) seizoen
  • Champagne zuurkool / krielpatat / Poolse worst / Weense worst / Kassler gebraad / Breydelspek (12,50 €/pp)
  • Goeie boter puree ( 11€/kg )
  • Losse groentjes ( 15,50 €/kg )
  • Mechelse koekoek filets gefarceerd met groentjes en gevogeltefarce/ portosaus / groentenmix / aardappelkrans (16,5€/pp)
  • Gentse waterzooi van maïskip (16.70 pp€)
  • vol au vent van maïskip ( 23 €/kg )
  • Goeie boter puree ( 11€/kg )
  • Losse groentjes ( 15 €/kg )
  • Thaise soep ( 6 €/liter )
  • Maïskip brochette / basmati rijst / jonge wortel / huisbereide currykruiden kokos saus (9,50€/pp)
  • cannelloni au Brocciu, blettes et menthe fraiche / salade mixte  (seizoen) (15/€pp)
  • petite marmitte bouillabaisse Corse ( 25 €/pp)
  • Corsicaans bereid konijn / sausje van rosé wijn / maquiskruiden / zuiderse groenten / krieltjes of fetuccino (25€/pp)
  • Corsicaanse spaghettisaus (camping Tuani): rundsgehakt / groenten / Corsicaanse kruidenmix ( 19 €/kg)
  • Corsicaanse spaghetti (camping Tuani): pasta / rundsgehakt / groenten / Corsicaanse kruidenmix / parmegiano reggiano( 9,9 €/pp)
  • stuffatu de veau aux olives  ( 16,50 €/pp)
  • 3 zoete zaligheden in feestkleedje ( 12 € / pp ) Annekes crème brûlée / chocolademousse met advocaat / Tiramisu met bosvruchten
  • uitgebreid assortiment wijnen
  • allen geselecteerd door Filip (maître sommelier des vins de France )
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20 €)

***

  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter)

***

  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20€)
  • Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen ( eventjes opwarmen) (15€)
  • vitello tonnato (kalfsvlees/tonijn/tonnato mayo/ruccola / kappers / kropsla crème) (15€)
  • Kaaskroket ( 2,5 €/stuk )
  • Garnaalkroket ( 5,5 €/stuk )

***

  • Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 27 € / pp )

***

  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15 € / pp )

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )

 

Alles kan afzonderlijk besteld worden

 

*bestellingen noteren we graag vanaf nu.

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het  menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of

 stuurt u ons gewoon een mailtje  traiteurhaenebalcke@telenet.be  ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)

 

*openingsuren feestdagen :

 maandag 23/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 24/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 donderdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u

 vrijdag 27/12 : 9:30u tot 19:00u

 zaterdag 28/12 : 9:30u tot 18:00u

 maandag 30/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 31/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 01/01 : gesloten tot en met maandag 06/01

 dinsdag 07/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)

 

Oudejaarsavond 2024

 

 

  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20 €)

 

***

  • Asperge soep ( 6 €/liter)

 

***

  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20€)
  • Kaaskroket ( 2,5 €/stuk )
  • Garnaalkroket ( 5,5 €/stuk )

 

    ***

 

  • Traag gegaard gemarineerd everzwijnfilet / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolselder-goeie boterpuree met porto bello en vleugje truffel of  6 kroketjes ( 27 € / pp ) 
  • feest vol au vent van parelhoen vleugje truffel / bladerdeegkoekje / hotel witlofje /  boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / artisanale goeie boter puree  of  6 kroketjes ( 26 € / pp )

 

***

  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15 € / pp )

(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )

 

Alles kan afzonderlijk besteld worden

 

*bestellingen noteren we graag vanaf nu.

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het  menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of

 stuurt u ons gewoon een mailtje  traiteurhaenebalcke@telenet.be  ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apoteek)

 

*openingsuren feestdagen :

 maandag 23/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 24/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 donderdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u

 vrijdag 27/12 : 9:30u tot 19:00u

 zaterdag 28/12 : 9:30u tot 18:00u

 maandag 30/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 31/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 woensdag 01/01 : gesloten tot en met maandag 06/01

 dinsdag 07/01 : terug normale openingsuren (terugname leeggoed)

 

 

 

 

 

 

Ook een passend wijntje is mogelijk, geselecteerd door Filip.
( maître sommelier des vins de France )