Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

voorlopig weekmenu : zeker zijn van uw gerecht, bel ons en reserveer vanaf maandag 9:30 u
  • beleg : luxe King krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pasteien
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter  vers )
  • allerlei diepvriessoepen ( op voorhand zelf aan te kopen, niet reserveerbaar )
  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20,50 €)
  • VOLZET Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen die je eventjes opwarmt (12 sec in microwave) (15 € / pp)
  • Nieuwpoorts visbordje ( koud voorgerecht)(20,50 €)
  • VOLZET Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp )  KEUZE KROKETJES OF GRATIN MEEDELEN 
  • VOLZET Gemarineerd everzwijn haasje (op lage temperatuur gegaard, super mals ) / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met shiitake / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp )  KEUZE KROKETJES OF GRATIN MEEDELEN 
  • Artisanale vol au vent van Belgische maïskip los ( 23,50 €/kg )
  • veggie : luxe quiche met huisbereide dulce de membrillo / flespompoen / manchego / 2 soorten bleu kaas
  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15,50 € / pp )(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )
  • kaasbordje (5 super Belgische kaasjes )/ notenbrood / vijgenconfituur / goeie boter ( 15,50 € / pp )

*bestel tijdig want heel beperkt aantal bestellingen zijn mogelijk, zo kunnen we uw bestelling met zorg behandelen. ( volzet is volzet )

*prijzen zijn afhaalprijzen, gerechten zijn zelf op te warmen.

*betalingen liefst met kaart.

*voor bestellingen, vragen of inlichtingen over het  menu kan u steeds terecht op ons telefoonnummer  0473/350353 of op onze site www.traiteurhaenebalcke.be of stuurt u ons gewoon een mailtje  traiteurhaenebalcke@telenet.be  ( wanneer u geen bevestiging krijgt van ontvangst binnen 3 dagen gelieve telefonisch contact op te nemen)

*uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze eetwinkel (achteraan onze oude winkel, rechtover de apotheek)

*openingsuren feestdagen :

 maandag 22/12 : 9:30u tot 19:00u

 dinsdag 23/12 : 9:30u tot 19:00u

 woensdag 24/12  12:00u – 19:00u ( afhalen gerechten )

 donderdag 25/12 11:00u – 13:00u ( afhalen gerechten + terugname leeggoed )

 vrijdag 26/12 : 9:30u tot 19:00u  ( dagschotels + terugname leeggoed)

 zaterdag 27/12 : 9:30u tot 18:00u  ( dagschotels + terugname leeggoed)

 zondag 28/12 : gesloten tot en met maandag 05/01

 dinsdag 06/01 : terug normale openingsuren

  • beleg :Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • beleg : maïskip   salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  •  
  •  
  •  
  • vlaai van Aalst 
  • panna cotta
  • tiramisu bosvruchten speculaas 
  • chocomousse
  • mémé’s rijstpap
  • luxe verse fruitsla
  • carré confituur
  • beleg :Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • beleg : maïskip   salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • everzwijn pastei
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (zeker zijn voor de eindejaarsfeesten : nu aankopen)
  • courgetten kruidenkaas soep
  • vergeten groentesoep
  • Thaise soep
  • Champagne zuurkool / knack worst / Poolse worst / gegrild Breydelspek / casselerrib / krielpatat
  • everzwijn stoverij / veenbesappel / hotelwitloofje / wortel- champignon / gratin patat
  • Annekes vissoep
  • bouillabaisse Corse ( 25 €/pp) Annekes specialiteit volgens een recept van een restaurant in Bonifacio, Corsica.( vis en schaaldieren / fijne venkel julienne / tomaat / Pastis / bio krieltjes / toastjes met rouille en kaas )
  • luxe vleeslasagne ( gehakt / veel groentjes / tomatensaus / Breydelham / 3 soorten kaas / bechamelsaus ) ( 11,50 €pp)
  • Bolognaise saus extra ; gehakt / veel groentjes / tomatensaus
  • veggie oven gegrilde groenten lasagne
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  • pizza Filippo : pizzadeeg / rundsgehakt / Breydelham / kastanjechampignon / spek / kerstomaatjessaus / Parmezaan /buffel mozzarella / ansjovisreepjes / olijfjes / zongedroogde tomaatjes / kruiding van de chef
  • vlaai van Aalst
  • rijstpap
  • chocomousse
  • luxe verse fruitsla
  • carré confituur
  • tiramisu bosvruchten speculaas 
  • beleg :Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • beleg : maïskip   salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  •  
  • mediterrane tagliatelle ( pasta / gehakt / groentjes / tomaat / bechamel saus / kaas )
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  •  
  •  
  • luxe verse fruitsla
  • carré confituur
  • beleg :Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  •  
  •  
  • luxe fruitsla
  • mémé’s rijstpap
  • beleg : Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  •  
  •  
  •  
  • mémé’s rijstpap
  • luxe verse fruitsla
  • beleg : Nieuwpoortse zeesalade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • patrijs pastei
  • fazant pastei
  • hazenpastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  •  
  •  
  • moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )
  •  
  •  
  •  
  • chocomousse
  • mémé’s rijstpap
  • luxe verse fruitsla

dagmenu’s volgen

 

  • ARCTIC FOOD : rendierfilet ( niet meer verkrijgbaar aan normale prijs dus vervangen door hertfilet) / cloud berry roomsaus / knolselder puree / porto bello appeltje-veenbessen / hotel witloofje( 25 € pp)
  • luxe ragout van hert, gebraiseerd grondwitlof, boontjes, savooi met spek, Coxappeltje met veenbessen, gratin dauphinois (25€/pp)
  • Gense utsepot ( e kortlette / ne wust / rebbekes / 7 soorte groensels / patatte)
  •  

dagmenu’s volgen

  • beleg : rivierkreeftjes salade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  • Tomatensoep ( 4,55 €/liter) houdbaar tot vrijdag !
  • tomatensoep met handgedraaide balletjes (5,9 €/liter) houdbaar tot vrijdag !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • beleg : rivierkreeftjes salade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  • bospaddenstoelensoep met truffelroom ( 7,5 €/liter  vers) houdbaar tot zaterdag !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • beleg : rivierkreeftjes salade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pasteien
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  • Agnès Sorel soep ( 6 €/liter  vers )
  • allerlei diepvriessoepen ( op voorhand zelf aan te kopen, niet reserveerbaar )
  • Klassieke gegratineerde schelp: 3 sint-Jacobs vruchten / prei /grijze garnaaltjes / romig sausje van chardonnay wijn / kaas (20,50 €)
  • VOLZET Carpaccio van Angus beef / parmigiano reggiano / raketsla / tip asperges / gevulde paddenstoelen die je eventjes opwarmt (12 sec in microwave) (15 € / pp)
  • Nieuwpoorts visbordje ( koud voorgerecht)(20,50 €)
  • VOLZET Gevulde parelhoenfilet / romig Porto sausje met vleugje truffel / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met porto bello / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp )
  • VOLZET Gemarineerd everzwijn haasje (op lage temperatuur gegaard, super mals ) / jagersaus / hotel witloofje / cox appeltje- veenbessen / boontjes-spek rolletje / knolseldercrème met shiitake / gratin dauphinois of 6 kroketjes ( 28 € / pp )
  • Artisanale vol au vent van Belgische maïskip los ( 23,50 €/kg )
  • Goeie boter bladerdeegkoekje ( 2,95 € )
  • goeie boter puree ( 10 € / kg )
  • verse kroketjes
  • veggie : luxe quiche met huisbereide dulce de membrillo / flespompoen / manchego / 2 soorten bleu kaas
  • Annekes zoete zaligheden in feestkleedje ( 15,50 € / pp )(crème brûlée met Bourbon vanillestokjes  /chocolademousse met huisbereide advocaatcrème / tiramisu van bosvruchten en speculoos )
  • kaasbordje ( 7 soorten ) / vruchtjes / nootjes / notenbrood / vijgenconfituur / goeie boter ( 15,50 € / pp )
  • beleg : rivierkreeftjes salade
  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

  • beleg : luxe krab salade
  • beleg : luxe tonijn salade
  • beleg : Breydel ham salade
  • tapas : Italia olijven mix
  • tapas : koningsolijven
  • tapas : haring filets in dillesaus
  • eenden mousse Muscadet wijn 
  • eenden rilette 
  • wild pastei
  • bagnat broodjes wit of bruin
  • doos met 20 huisbereide artisanale ovenhapjes (20,50 €)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • r