Weekmenu

Traiteur Haenebalcke

Traiteur
Haenebalcke

voorlopig weekmenu : zeker zijn van uw gerecht, bel ons en reserveer vanaf maandag 9:30 u

kijk iedere dag voor ons menu die steeds kan veranderen

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Thaïse kip sla

beleg : rivierkreeftjes sla

beleg : Breydel ham sla

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

bataat linzen soep  (vanaf 11:30u)

pastinaak soep

waterkerssoep ( vol van bètacaroteen : goede werking van je ogen en het gezond houden van je huid.)

mediterrane tagliatelle ( pasta / gehakt / groentjes / tomaat / bechamel saus / kaas )

parmentier schotel ; runds-kalfsgehakt  / broccoli / puree

reuze boerenworst / spruitjes / puree

Moussaka Akropolis : lamsgehakt / aubergines / courgette / tomaat / patat / béchamel saus (per 600g gratis 200 ml flesje Retsina wijn !! )

cannelloni con carne : gehakt pasta / spinazie / ricotta / tomaten saus

macaroni / 3 kazen / Breydelham / bechamelsaus

Artisanale vol au vent van Belgische maïskip/ puree / slaatje

Artisanale vol au vent van Belgische maïskip

balletjes in tomatensaus/los of met puree en broccoli

frangipane taart

appel-peren taart

carré confituur

mémé’s rijstpap

aardbeidessertje

diepvriesgerechten en soepen

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

boerenpastei

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

bagnat broodje  wit of meergranen

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

garnaalkroket

kaaskroket

Aziatische kippensoep

veggie : saffraan tagliatelle / kruidenboter / vegetarisch balletjes / Berloumi / edamame sojabonen

kippenvinken / wortels / bio kriel patat / dragonsaus

vis ; zalmfilet Hollandaise / ovenkrieltjes / groentjes mix

carré confituur

mémé’s rijstpap

aardbeidessertje

diepvriesgerechten en soepen

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

fazanten pastei

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

menu volgt

knolselder – pastinaak soep

moussaka Chios : runds-varken gehakt / courgette / tomaat / patat ( recept van Maria bij onze reis naar het eiland Chios in 1990, een B&B  die nu meer een hotel lijkt ; Voulamandis house )

  • Filips beste Retsina wijn passend bij Griekse gerechten: Malamatina ( droge witte wijn met heel genuanceerde hars toets ) 

Kalkoenfilet / waterkerspuree / bruine saus / gegrilde bloemkool

veggie : saffraan tagliatelle / kruidenboter / vegetarisch balletjes / Berloumi / edamame sojabonen

kippenvinken / wortels / bio kriel patat / dragonsaus

vis ; zalmfilet Hollandaise / ovenkrieltjes / groentjes mix

carré confituur

mémé’s rijstpap

aardbeidessertje

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

boerenpastei

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Breydel ham sla

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

groene asperge soep

goulash / Hongaarse rijst / zure room 

parelhoen hamburger / appeltje veenbessen / mini witloof / Cognac roomsaus

st-jacobsnootjes / bospaddenstoelen saus met vleugje truffel / pasta / porto bello / kastanjechampignon /  parmigiano reggiano

Kalkoenfilet / waterkerspuree / bruine saus / gegrilde bloemkool

vis : Toscaans  schelvishaasje / groenten mix / pasta of Mediterrane puree

diepvriesgerechten en soepen

carré confituur

choco mousse

aardbeidessertje

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

boerenpastei

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Thaïse kip sla

beleg : rivierkreeftjes sla

beleg : Breydel ham sla

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

g

 

diepvriesgerechten en soepen

 

 

carré confituur

aardbeidessertje

doos met 20 huisbereide ambachtelijke luxe ovenhapjes (20 €)

light kalkoen pastei

eenden mousse (super hapje op rozijntoast en uien konfijt )

boerenpastei

uien konfijt

beleg : krab sla

beleg : tonijn sla

beleg : Thaïse kip sla

beleg : rivierkreeftjes sla

beleg : Breydel ham sla

Zweedse haringhapjes

batoens chèvre

koningsolijven

Italiaanse olijven mix

bagnat broodje  wit of meergranen

garnaalkroket

kaaskroket

 soep

menu volgt

 

 

diepvriesgerechten en soepen

mémé’s rijstpap

carré confituur 

aardbeikaasje